Woning zoeken

Een huurwoning zoeken en vinden doet u op www.woongaard.com. Daar schrijft u zich in én zoekt u via die website naar een woning. Het is belangrijk dat u de juiste gegevens opgeeft. Uw inkomen, huishoudsamenstelling en leeftijd bepalen voor welke woning u in aanmerking komt. Na inschrijving ziet u de huurwoningen die passen bij uw situatie.
Bij uw inschrijving kunt u zich aanmelden voor de gratis Digizine van Woongaard. De Digizine is een e-mail met daarin wekelijks het aanbod huurwoningen dat past bij uw situatie en woonwensen. Dit maakt het zoeken nog makkelijker.
Tip! Vul bij woonwensen alleen de gewenste woonplaats in. Dit voorkomt dat u passende woningen mist.

Woning gevonden via Woongaard?
Als u een woning gevonden heeft, kunt u hierop reageren. U kunt maximaal op drie woningen reageren waarvan de reactietermijn nog loopt.
Tip! Reageer alleen als u voor de woning in aanmerking wilt komen. U komt niet hoger op de wachtlijst wanneer u op veel woningen gereageerd heeft.

Bent u na sluiting van de reactietermijn de eerste kandidaat? Dan ontvangt u een uitnodiging van de woningcorporatie om de woning te bekijken.

Woning weigeren
Na bezichtiging kunt u de woning accepteren of weigeren. U kunt de woning zonder verdere gevolgen weigeren. U komt hierdoor niet onderaan de wachtlijst te staan en uw inschrijving blijft ongewijzigd. U kunt gewoon opnieuw via www.woongaard.com reageren op andere woningen.

Woning accepteren
Accepteert u de woning? Dan controleert de woningcorporatie uw gegevens. Wordt de woning aan u toegewezen, dan ondertekent u de huurovereenkomst. U kunt dan ook eventuele afspraken met de voorgaande bewoners maken voor overname van spullen, zoals gordijnen en vloerbedekking.

Direct naar:

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden