Nieuws

Op deze pagina staan onze actuele nieuwsberichten

Beperkt bereikbaar op dinsdag 28 mei

Dinsdag 28 mei is ons kantoor gesloten van 8.00 uur tot 14.30 uur in verband met een bedrijfsbijeenkomst. Excuses voor het ongemak. Voor spoedreparaties kunt u ons algemene nummer bellen, 0183 508788. U wordt doorgeschakeld naar onze meldkamer.

Beperkte bereikbaarheid rond de feestdagen

Donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 31 mei en maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) is ons kantoor gesloten. Voor spoedreparaties kunt u ons algemene nummer bellen, 0183 508788. U wordt doorgeschakeld naar onze meldkamer.

Highlights jaarverslag 2018

Wij presenteren ons jaarverslag 2018.Woonservice Meander gaat met een ondernemende instelling en een nuchtere kijk iedere dag aan de slag om de dienstverlening, het onderhoud, de inrichting van de organisatie en de samenwerking met belanghebbenden net iets beter te organiseren dan de dag ervoor. Hier gaat ons hart sneller van kloppen. We willen er graag zijn voor onze bewoners. Niet van een afstand maar dichtbij. Ook voor onze (toekomstige) bewoners is de omgeving soms te complex om alles goed te overzien. Op huisvestingsgebied bieden wij de ondersteuning. We zijn benaderbaar, bereikbaar voor onze (kwetsbare) bewoners en denken mee over passende oplossingen.