Nieuwbouwprojecten

Afbeelding

Andel, projectontwikkeling Notenhoff

Met zorg voor het groene karakter is invulling gegeven aan het stedenbouwkundige plan van het gebied Notenhoff in Andel.

De naar binnen gekeerde woonwijk heeft een open karakter gekregen. De woning op de hoek van de Hoofdgraaf en de Julianastraat is gesloopt. Deze hoek blijft vrij van bebouwing, en daardoor is er mooi zicht op de trots van het dorp: de Romboutstoren en de kapel. De kapel is opgeknapt om de historie in ere te houden. De Nieuwe Notenhoff is door de type bouw en de locatie meer ge├»ntegreerd in het dorp. De vijver en de infrawerkzaamheden worden in 2014 afgerond.

Afbeelding

Andel, Nieuwe Notenhoff

De Nieuwe Notenhoff is een kleinschalig wooncomplex met zwaardere zorg. In dit complex worden 36 eenheden gebouwd voor mensen met een somatische of psychogeriatrische indicatie.

In april 2013 werd de laatste hand gelegd aan de inrichting, de binnentuin en de directe omgeving.

 

 

Afbeelding

EETHEN - sociale gebiedsontwikkeling

Projectontwikkeling van vier fasen. Een initiatief van de Dorpsraad Eethen, gemeente Aalburg en Woonservice Meander.

Afbeelding

Andel, restauratie kapel

Als onderdeel van planontwikkeling Notenhoff laat Woonservice Meander  de Romboutskapel restaureren. Het eigendom en het beheer van de kapel blijft bij de gemeente Woudrichem. De kapel zal naar verwachting een publieke functie krijgen. De gemeente zorgt voor restauratie van de historische muur.