Zonnepanelen via Wocozon

Zonnepanelen via Wocozon

Informatiefilm zonnepanelen via Wocozon

Profiteer van groene stroom van uw eigen dak door zonnepanelen!

we merken dat steeds meer bewoners interesse hebben in zonnepanelen. Het aanbieden van zonnepanelen past goed binnen het duurzaamheidsbeleid van Woonservice Meander. Hoog tijd om aan de slag te gaan!

Voor wie?
In mei ontvangen bewoners van 400 huurwoningen een brief met het aanbod om te kiezen voor zonnepanelen. Vooraf hebben we goed nagedacht welke woningen wel en welke woningen niet in aanmerking komen. Belangrijk hierbij is het bouwjaar, de staat van het dak, wanneer het dak vernieuwd is en of het een hellende dak is. Als de eerste fase van dit project goed verloopt streven we er naar om in 2018 nog meer bewoners zonnepanelen te kunnen aanbieden. 

Samenwerking met Wocozon
Om er voor te zorgen dat onze huurwoningen geschikte zonnepanelen krijgen werken wij samen met Wocozon. Wocozon is een organisatie zonder winstoogmerk met als doel huurders van woningcorporaties te laten profiteren van zonnestroom. Wocozon verzorgt de aanmelding, installatie en het onderhoud van de zonnepanelen.

Hoe werkt het?
Heeft u een brief ontvangen? Dan kunt u zich aanmelden bij Wocozon via de antwoordkaart, of online via de website www.wocozon.nl Na de aanmelding ontvangt u een persoonlijk aanbod waarbij u inzicht krijgt in de besparing per jaar. Als u definitief akkoord gaat en de overeenkomst ondertekend worden binnen twee maanden de zonnepanelen op uw woning ge├»nstalleerd. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer M. Naaijen van Woonservice Meander of ga naar www.wocozon.nl .

 

 

    Veel gestelde vragen over zonnepanelen via Wocozon

  • ik heb geen brief ontvangen maar wil wel zonnepanelen, kan dat?

    Nee dat kan op dit moment niet.

    Er is vooraf goed nagedacht welke woningen wel en niet in aanmerking komen voor zonnepanelen. Of de woning in aanmerking komt heeft alles te maken met het bouwjaar van het dak, de staat van het dak en of het een hellend dak betreft.

    Van de woningen die hiervoor in aanmerking komen zijn de eerste 400 adressen aangeschreven. Het kan dus zijn dat u tijdens fase 2 (2018) wel in aanmerking komt indien uw dak voldoet.